Administratorzy grupy

• Profile picture of maciekw

Ogólne dyskusje

Grupa publiczna ostatnia aktywność: 1 rok, 2 mies. temu temu

Grupa przeznaczona dla początkujących programistów Blackberry

Przedstaw się (11 wpisów)

← Forum grupy   Katalog forów grup
  • Profile picture of maciekw Użytkownik maciekw napisał 2 lat, 4 mies. temu temu:

Nowych użytkowników naszej grupy prosimy o krótkie powitanie i przedstawienie się.

• Profile picture of Marcin Błaszczak Użytkownik Marcin Błaszczak napisał 2 lat, 3 mies. temu temu:

Nazywam się Marcin Błaszczak w świecie BB znany jako TweedleMB. Od 4 lat zwiazany z BlackBerry głównie jako wdrożeniowiec usługi oraz helpdesk rozwiazań RIM głownie z platformą Exchange.

• Profile picture of Marek Olszewski Użytkownik Marek Olszewski napisał 2 lat, 2 mies. temu temu:

Witam.
    Mam na imię Marek, nie jestem związany z Blackberry czysto biznesowo, jednak mam takie zapędy :)
    Sądząc po datach wpisów na forum, wiedzę, że coś tu cicho….
    Proponuję rozgrzać atmosferę i wystartować pełną parą.

Pozdrawiam.

• Profile picture of amdy Użytkownik amdy napisał 2 lat, 2 mies. temu temu:

To żeby nie że cicho to z tej strony Amdy
    Z BB od 3 lat czysto fanboyowo xD
    Jak coś polecam się. (jestem grafikiem)

• Profile picture of Piotr Soróbka Użytkownik Piotr Soróbka napisał 2 lat, 2 mies. temu temu:

Witajcie,
    nazywam się Piotrek Soróbka, i jestem certyfikowanym programistą BB, pracuję w Gdańskiej firmie FancyFon.
    Cieszę się, że powstaje zalążek oficjalnej społeczności programistów (i nie tylko :) ) BB w Polsce.

Pozdro!

• Profile picture of Łukasz Dzierżak Użytkownik Łukasz Dzierżak napisał 2 lat, 1 miesiąc temu temu:

Nazywam się Łukasz Dzierżak. Od czasu wprowadzenia przez RIM WebWorksa tworzę aplikacje na platformę BlackBerry oraz od niedawna na Playbooka. W swoim dorobku mam już kilka aplikacji znajdujących się w App World oraz kolejne kilka w produkcji.

• Profile picture of chateque Użytkownik chateque napisał 1 rok, 7 mies. temu temu:

Witam, mam na imię Łukasz. Co prawda nie jestem informatykiem, ale mam duży sentyment do urządzeń BB, bo pierwsze swoje BB miałem już w 2004 :-) Od niedawna podjąłem się inwestycji w aplikację na urządzenie mobilne, które niedługo będę chciał przepisać również na BB. Chciałbym na forum nawiązać ewentualne kontakty na przyszłość i konsultować ewentualne rozwiązania. Pozdrawiam wszystkich!

• Profile picture of Norbsoft Sp. z o.o. Użytkownik Norbsoft Sp. z o.o. napisał 1 rok, 3 mies. temu temu:

Cześć, Tomek Witt z Norbsoft – dzialamy na praktycznie wszystkich platformach w tym oczywiście na BB :) wiecej o nas na stronie www lub na facebook.com/norbsoft

• Profile picture of AgnieszkaJJ Użytkownik AgnieszkaJJ napisał 1 rok, 3 mies. temu temu:

witam, nazywam się Agnieszka, studenta filozofii, cieszę się, że natrafiłam na polska grupę:)
    BB pin: 271F8C2B

• Profile picture of Marcin Użytkownik Marcin napisał 1 rok, 2 mies. temu temu:

Witam wszystkich. Nazywam się Marcin Krężelewski i przez najbliższy czas będę opiekował się tą stroną. Zapraszam wszystkich do zadawania pytań oraz dyskusji na tematy mniej lub bardziej związane z tworzeniem aplikacji dla BlackBerry i nie tylko.

• Profile picture of Marek Użytkownik Marek napisał 1 rok, 2 mies. temu temu:

Witam, na imię mam Marek jestem entuzjastom wszystkiego co wyróżnia się z tłumu. Mam nadzieję na kontakt od grupy ludzi tak samo lubiących wyróżniać się z tłumu. Programowanie (w moim przypadku) to początki i wierzę, że znajdę pomocną dłoń. Jeszcze raz witam i pozdrawiam.

Realizacja: SPEEDNET sp. z o.o.